Random Article


Christopher Priest en Carlo Pagulayan komen met DC’s “Deathstroke Vs. Batman” in april

 

Posted 28/01/2018 by

Heuglijk nieuws! Doorheen de jaren kwamen ze al meermaals in conflict in de comics, videogames en binnenkort misschien zelfs de bioscoopzalen, maar schrijver Christopher Priest (Justice League, Black Panther) en artiest Carlo Pagulayan (HulkDeathstroke) werken nu aan een nieuwe Deathstroke Vs. Batman-minireeks. Covers worden verzorgd door Lee Weeks en het verhaal draait rond het feit dat Slade Wilson/Deathstroke, niet Bruce Wayne/Batman, weleens de echte vader van de huidige Robin Damian Wayne zou kunnen zijn. Wordt vervolgd!

Het eerste nummer zou in april bij DC Comics verschijnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.