Random Article


Storyboardartiest Gabriel Hardman werkt aan Aliens: Dust to Dust Minireeks

 

Posted 20/01/2018 by

Hoewel de Alien-franchise in de bioscoopzalen vorig al terugkeerde met Alien: Covenantliet nieuw comicbookmateriaal even op zich wachten. Dark Horse kondigde daarom aan dat schrijver-artiest Gabriel Hardman, bekend van zijn storyboards voor Batman: The Dark Knight Rises, Logan en Dawn of Planet of the Apes, werkt aan Aliens: Dust to Dust. 

In de vierdelige minireeks wordt de Trono-kolonie op de planeet LV-871 aangevallen door een mysterieuze horde aan dodelijke wezens. Evacuatie is het plan, maar wanneer de twaalfjarige Maxon en zijn moeder maar niet tot bij een shuttle geraken, wordt het een strijd om te overleven!

Aliens: Dust to Dush #1 verschijnt op woensdag 24 april.

Aliens: Dust to Dust #1 Cover by Gabriel Hardman

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.