Random Article


Marvel kondigt tekenaar David Baldeon aan voor de Domino-reeks met Gail Simone

 

Posted 17/01/2018 by

Dat schrijfster Gail Simone (Birds of Prey, Secret Six en Batgirl bij DC Comics) zou terugkeren naar Marvel voor een Domino-comic, wisten we al. Bij deze kennen we ook de artiest van dienst: David Baldeon die recent naam maakte bij Marvel met Spirits of Vengeance en Nova. De covers worden nog steeds verzorgd door Greg Land.

Domino (Neena Thurman) beschikt over gelukskrachten alsook een arsenaal aan wapens en gevechtstechnieken en verscheen voor het eerst in Marvel’s X-Force #8 (1992). Ze was lange tijd lid van X-Force en zou uiteindelijk een relatie krijgen met occasioneel teamleider Cable. Aanstaande juni zal ze haar live-action debuut maken in Deadpool 2.

Domino #1 verschijnt op woensdag 11 april.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.