Random Article


Schrijver Tom King teaset nieuw DC Comics-project “Sanctuary” over superhelden met PTSS, mogelijk nieuwe “Crisis”

 

Posted 16/01/2018 by

Tom King (Batman, Mr. Miracle) werd terecht uitgeroepen tot één van de beste schrijvers van het afgelopen jaar. Zijn werk bij DC Comics is briljant en het verbaast ons dan ook niets dat de schrijver het komende jaar nog heel wat grote projecten gepland heeft. Via Twitter deelde King een panel uit DC’s klassieke Crisis on Infinite Earths (1986), mogelijk zal hij dus een nieuw Crisis-evenement neerpennen, events die traditioneel het DC-multiversum herschrijven. Dit zou dan de eerste Crisis in het post-Rebirth DC-universum worden.

Ook teasede King een nieuw initiatief in zijn werk dat de titel Sanctuary meekrijgt. Hier draait het om crisiscentra voor superhelden, dewelke stelselmatig doorheen alle DC-superheldentitels zullen verschijnen. Gemodelleerd naar echte crisiscentra voor veteranen en slachtoffers uit oorlogsgebieden, zal Sanctuary hetzelfde doen voor DC-superhelden. Een plek waar ze terecht kunnen voor emotionele hulpverlening bij mogelijke post traumatische stressstoornissen die gepaard gaan met hun werk. Of Sanctuary een noemer wordt voor het initiatief, de titel van een nieuwe reeks, een aanloop naar een komende Crisis of gewoon de naam van een nieuwe organisatie in het DC-universum, is nog niet geweten. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.