Random Article


Kickstarter: Mortinfernum van Patrick Cornelis en Alain Poncelet

 

Posted 15/01/2018 by

Mortinfernum, dat wordt het nieuwe project van Patrick Cornelis en Alain Poncelet. Mortinfernum wordt een exclusief artbook dat voornamelijk via Kickstarter te verkrijgen zal zijn en focust op horror in verschillende stijlen.

Tot de hoofdstukken behoren onder meer “Horrific Masterpieces” – met horrorversies van bekende schilderijen – en “Nothing is What it Seems…” – met een reeks sensuele pin-ups -, maar ook verschillende originele kortverhalen door de twee creatievelingen. Het uiteindelijke boek zal meer dan tachtig pagina’s bevatten.

De Kickstarter vind je hier terug!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.