Random Article


Oscarwinnend scenarist John Ridley pent “de andere geschiedenis” van het DC Universe neer

 

Posted 12/01/2018 by

DC Comics kondigde vandaag aan dat niemand minder dan Oscarwinnaar en Hollywood-scenarist John Ridley, bekend van 12 Years a Slave, Let It Fall, aan een nieuwe minireeks werkt: The Other History of the DC Universe

In de serie bekijkt Ridley enkele van de iconische DC-momenten en huidige maatschappelijke ontwikkelingen vanuit de ogen van minderheidspersonages. Helden en heldinnen zoals Green Lantern John Stewart, Extraño, Vixen, Supergirl, Katana en Rene Montoya zullen hierbij dus centraal staan. Geen superheldengeweld, maar wel onrecht uit de echte wereld zal dus behandeld worden!

Het eerste nummer verschijnt in het najaar van 2018.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.