Random Article


Marvel onthult checklist voor “Countdown” naar nieuwe Infinity Saga

 

Posted 10/01/2018 by

Dat Marvel aan een nieuwe Infinity Saga werkte, wisten we al enkele weken. Bij deze werd ook weer een tipje van de sluier opgelicht en een heuse checklist vrijgegeven zodat je geen enkel nummer van het event moet missen:

De nieuwe saga rond de machtige Infinity Stones/Gems gaat van start in maart met een prequelreeks, Infinity Countdown #1, door Gerry Duggan (All-New Guardians of the Galaxy) en Aaron Kuder (All-New Guardians of the Galaxy). Een inleidende one-shot Infinity Countdown Prime #1″ door Duggan en Mike Deodato Jr. verschijnt eind februari al. Deze aanloop naar het Marvel-event van 2018 vult de Guardians of the Galaxy-serie aan en toont dat personages als Star-Lord, Gamora, Captain Marvel, Super-Skrull, Loki, Adam Warlock (eerder in zijn Magus-incarnatie) en de uit de dood teruggekeerde Wolverine elk een Infinity Stone in handen hebben…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.