Random Article


UPDATE: Marvel-grondlegger Stan Lee wordt beschuldigd van seksueel misbruik

 

Posted 09/01/2018 by

UPDATE: Ondertussen zou ook een anonieme, maar prominente comicbookauteur naar voren zijn gekomen en onthuld hebben dat Lee best handtastelijk was met zijn vrouw op een conventie in 2017. Neem het voorlopig dus met een stevige (maar respectvolle) korrel zout.

Niemand minder dan Marvel-legende Stan Lee wordt beschuldigd van seksueel misbruik. De aanklachten komen van een groep thuisverpleegsters die hem verzorgden in zijn woning in Los Angelos. Voorlopig werd nog geen juridische procedure opgestart en zowel Lee als zijn advocaat ontkennen de beschuldigingen ten stelligste. Wordt vervolgd…

Samen met tekenaars Jack Kirby en Steve Ditko was Lee verantwoordelijk voor de creatie van de Fantastic Four, Spider-Man, The Avengers, Iron Man, Thor, Hulk, Daredevil, Doctor Strange, de X-Men, de Inhumans, de Silver Surfer en veel, veel meer. Lee groeide uit tot editor-in-chief en president van Marvel Comics en één van de grootste comicbookiconen aller tijden. De afgelopen jaren zei Lee Marvel enigszins vaarwel, maar hij blijft wel aan als producer van de vele Marvel-films en series en heeft uiteraard cameo’s in alle blockbusters van Marvel Studios.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.