Random Article


Valkyrie uit Marvel’s Thor: Ragnarok komt naar de Marvel-comics en wordt lid van de Exiles

 

Posted 08/01/2018 by

We hadden het er eerder al over, maar binnenkort verschijnt bij Marvel weer een Exiles-comic. Schrijver Ahmed onthulde echter ondertussen dat het laatste (eerder niet gekende) lid van het team niemand minder dan Valkyrie wordt. Echter gaat het hier niet om de traditionele blonde Walkure, maar wel de drinkende variant uit Thor: Ragnarokin het leven geroepen door Tessa Thompson.

Marvel speelt natuurlijk handig in op het succes van Ragnarok en probeert zo ook de filmfans naar de comics te lokken. Handig genoeg schoffeert de uitgever ook de fans van de traditionele versie niet, omdat deze Valkyrie een versie uit een “alternatief universum” wordt. Sluw!

Exiles wordt verzorgd door schrijver Saladin Ahmed (Black Bolt) en tekenaar Javier Rodriguez (Spider-Woman). De eerste incarnatie verscheen in 2001 en was een creatie van Judd Winick en artiest Mike McKone.

Het eerste (en misschien enige) nummer verschijnt in april.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.