Random Article


Gail Simone keert terug naar Marvel voor Domino-reeks

 

Posted 06/01/2018 by

De afgelopen jaren maakte schrijfster Gail Simone naam op reeksen zoals Birds of Prey, Secret Six en Batgirl bij DC Comics, maar eigenlijk begon ze haar carrière bij Marvel. Daar keert ze nu tijdelijk naar terug voor een Domino-comic, waarin het personage opgejaagd zal worden door de huurmoordenaars uit het Marvel-universum. Een tekenaar is nog niet gekend, maar de covers worden verzorgd door Greg Land. De uitgever belooft alvast “risqué, hardcore actie”.

Domino (Neena Thurman) beschikt over gelukskrachten alsook een arsenaal aan wapens en gevechtstechnieken en verscheen voor het eerst in Marvel’s X-Force #8 (1992). Ze was lange tijd lid van X-Force en zou uiteindelijk een relatie krijgen met occasioneel teamleider Cable. Aanstaande juni zal ze haar live-action debuut maken in Deadpool 2.

Domino #1 verschijnt op woensdag 11 april.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.