Random Article


Review: Rogue & Gambit #1

 
 
Overzicht
 

Uitgeverij:
 
Schrijver:
 
Tekenaar:
 
Inkter:
 
Inkleuring:
 
Lettering:
 
Covertekenaar:
 
Coverprijs: $3.99
 
Score
 
 
 
 
 


User Rating
4 total ratings

 

Op zijn best


Een trip naar een simpeler verleden!

Op zijn slechtst


Weinig actie.


X-Men Rogue en Gambit zijn terug bij Marvel en kregen een eigen minireeks! Lees hier onze recensie!

Posted 04/01/2018 by

 
Full Article
 
 

God, I hope so. So hot.

Marvel en de X-Men (maar ook de Fantastic Four) zijn weer vriendjes. Nu de deal tussen 20th Century Fox en Disney rond is, behoren de Merry Mutants weer helemaal tot het Marvel-universum. Iconisch X-duo Rogue en Gambit mogen daar al meteen van genieten in deze zesdelige minireeks door Kelly Thompson (Jem and the Holograms, A-Force) en Pere Perez (Batman, Deadpool vs Punisher).

 

Ze zijn terug! Niet dat ze dat willen, maar tegen wil en dank moeten oud-X-Men Rogue/Anna Marie – de mutante die levenskracht kan stelen – en Gambit/Remy LeBeau – de charismatische mutant die objecten kan opladen met kinetische kracht – op een undercovermissie. Op vraag van Kitty Pryde moeten ze samen een groep verdwenen mutanten opsporen en bevrijden.

Thompson slaagt erin de typische en herkenbare dynamiek tussen het oude koppel te vatten en levert dus ook heel wat grappige, maar ook emotionele situaties. Beide figuren snakken naar een simpeler verleden (wij trouwens ook) en dat is waar Marvel ook naartoe lijkt te gaan. Geen wereldingrijpend event hier, maar een simpele missie rond twee geliefde X-Men. Het tekenwerk van Pere Perez is natuurlijk prachtig en eigenlijk indrukwekkender (of soms gedetailleerder) dan de cover!

 

Al bij al was dit eerste nummer van Rogue & Gambit van Thompson en Perez beter dan gedacht! De minireeks belooft een interessante serie te worden voor oudere X-Men-fans en natuurlijk een welkome introductie voor nieuwe lezers tot het iconische koppel!

Rogue & Gambit #1 bij Archonia.com

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.