Random Article


Gambit vervoegt Marvel’s X-Men Red in April

 

Posted 02/01/2018 by

Volgende maand ligt het eerste nummer van X-Men Reddat een nieuw team mutanten  introduceert, in de winkelrekken. Leidster van dienst wordt een herrezen Jean Grey, maar zij wordt vervoegd door Nightcrawler, de Wakandese mutant Gentle, de eigenzinnige leider van Atlantis, Namor, All-New Wolverine, haar zus Gabby en de mysterieuze Trinary – een nieuwe creatie voor Red. 

In het derde nummer duikt ook een oude fan-favorite opnieuw op. Niemand minder dan Gambit – de charismatische mutant met kinetische krachten – vervoegt het team in april. De comic voor het rode team wordt verzorgd door schrijver Tom Taylor (All-New Wolverine) en tekenaar Mahmud Asrar (Wolverine and the X-Men).

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.