Random Article


Peter Parker en Mary Jane Watson kussen in The Amazing Spider-Man #797

 

Posted 27/12/2017 by

Hoewel we nog een paar maanden moeten wachten op The Amazing Spider-Man #797, lijkt een belangrijk moment al uitgelekt te zijn. Via enkele preview-pagina’s van artiest Stuart Immonen (Fear Itself, Nextwave) werd immers onthuld Peter Parker en Mary Jane Watson… kussen.

De twee waren natuurlijk decennialang getrouwd in de comics, maar Joe Quesada besloot in 2007 met One More Day dat het niet langer mocht zijn. De controversiële beslissing kon op heel wat kritiek rekenen en werd tot nog toe niet teruggedraaid door schrijver Dan Slott. Uiteraard kan het hier gaan om een flashback of droomscène, maar met het vertrek van Slott op komst én een Marvel-huwelijk later in 2018 is er hoop!

Het nummer – het eerste deel in de Go Down Swinging-verhaallijn – verschijnt in maart 2018.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.