Random Article


Marvel cancelt Bendis’ Punisher: End of Days

 


Posted 26/12/2017 by

De eerste gevolgen van ex-Marvel-auteur Brian Michael Bendis en zijn overstap naar DC Comics beginnen duidelijk te worden. De opkomende minireeks Punisher: End of Days van Bendis en artiesten Bill Sienkiewicz en Klaus Janson lijkt voorlopig opgeborgen te worden, zo vertelde de auteur.

Als een los vervolg op  Daredevil: End of Days (2012-2013) zou The Punisher: End of Days een soort sidequel worden die het verhaal van de laatste dagen van Frank Castle/The Punisher zal vertellen, die na de gruwelijke dood van Daredevil en zijn ontsnapping uit de gevangenis van Ryker’s Island in Daredevil: End of Days op nog één laatste missie gaat.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.