Random Article


Marvel cancelt maar liefst 6 reeksen in Maart 2018

 

Posted 21/12/2017 by

Afgelopen week gaf Marvel haar pre-order-lijst vrij voor maart 2018. Fans van minder populaire comics kijken elke maand weer halsreikend uit naar de bevestiging dat hun favoriete reeks nog een maandje doorgaat. Ditmaal is er echter minder goed nieuws. Maar liefst zes reeksen waarvan onderstaande nummers in februari dus nog verschijnen, zijn afwezig:

  • Generation X #87 (Christina Strain en Amilcar Pinna)
  • America #12 (Gabby Rivera en Joe Quinones)
  • The Unbelievable Gwenpool #25 (Christopher Hastings en Gurihiru)
  • Luke Cage #170 (David F. Walker en Guillermo Sanna)
  • Iceman #11 (Sina Grace en Robert Gill), deze comic verschijnt in maart.
  • Hawkeye #16 (Kelly Thompson en Leonardo Romero), deze comic verschijnt in maart

Hoewel Captain Marvel ook afwezig was, bevestigde schrijfster Margaret Stohl dat haar reeks nog verdergaat. De stopzetting van HawkeyeGeneration X, Luke Cage, Gwenpool en Iceman werd alvast bevestigd, die van America zit er ongetwijfeld aan te komen. Ook de toekomst van Brian Michael Bendis, die onlangs overstapte van Marvel naar DC, lijkt onzeker. We merken alvast dat diversiteit een belangrijk raakpunt is van deze verschillende Marvel-reeksen…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.