Random Article


BOOM! Studios kondigt Power Rangers: Shattered Grid aan

 

Posted 18/12/2017 by

De Mighty Morphin Power Rangers-comic en diens spin-off Go Go Power Rangers bij BOOM! Studios zijn momenteel enkele van de beste licensed comics op de markt. Ter ere van de 25ste verjaardag van Saban’s Power Rangers-franchise, wordt er in Mighty Morphin Power Rangers #25 het grote “Shattered Grid”-event afgetrapt.

Schrijver Kyle Higgins zal hierin Lord Drakkon terugbrengen, een kwaadaardige versie van Green/White Ranger Tommy Oliver uit een parallel universum. De Grid, het veld dat ervoor zorgt dat Rangers kunnen morphen, gaat langzaamaan kapot. Elke Ranger ooit is dus in gevaar en er zullen bijgevolg heel wat meer Power Rangers nodig zijn dan enkel het Mighty Morphin-team om Drakkon en zijn legers tegen te houden…

Shattered Grid gaat van start in maart bij BOOM! Studios.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.