Random Article


World War Hulk II breekt uit bij Marvel in maart 2018

 

Posted 04/12/2017 by

In navolging van Civil War II, Contest of Champions, Secret Wars en nog zoveel meer komt Marvel – AKA The House of Ideas – binnenkort met een nieuwe reïncarnatie van een populaire eerdere verhaallijn: World War Hulk IIIeders niet-zo-favoriete groene gigant Amadeus Cho/de voormalige Totally Awesome Hulk gaat na zijn tijd op de planeet Sakaar in “Return to Planet Hulk” het Marvel-universum nog eens op zijn kop zetten en bewijzen dat hij de “strongest one there is” is.

Hulk-schrijver Greg Pak en artiest Carlo Barberi (All New X-Men) gaan in maart 2018 van start met World War Hulk II – gebaseerd op de zeer geslaagde, gelijknamige verhaallijn van Pak zelf en John Romita Jr uit 2007 (overigens toen ook een vervolg op Planet Hulk). Het openingssalvo wordt afgevuurd in Incredible Hulk #714. De cover wordt voorzien door Mike Deodato Jr.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.