Random Article


Marvel brengt de New Mutants terug

 

Posted 04/12/2017 by

Ongetwijfeld heeft de opkomende New Mutants-film van 20th Century Fox er iets mee te maken (en vormt dit alweer wat bewijs voor een deal tussen Disney en Fox), maar Marvel brengt binnenkort de New Mutants (ook wel de jeugdige variant van de X-Men) en wat X-Factor-leden terug met een eigen comic.

In New Mutants: Dead Souls keren mutanten Magik, Boom Boom, Rictor, Strong Guy en Wolfsbane terug dankzij de telepathische New Mutant Karma als een team en zullen ze geen superschurken, maar wel bovennatuurlijke dreigingen bevechten. De zesdelige minireeks is in handen van schrijver Matt Rosenberg (Phoenix: Resurrection, Secret Warriors) en artiest Adam Gorham (Rocket).

Het eerste deel verschijnt in maart 2018.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.