Random Article


Review: Void Trip #1

 
 
Overzicht
 

Uitgeverij:
 
Schrijver:
 
Tekenaar:
 
Inkter:
 
Inkleuring:
 
Lettering:
 
Covertekenaar:
 
Coverprijs: $3.99
 
Score
 
 
 
 
 


User Rating
no ratings yet

 

Op zijn best


Kleurrijk. Leuk concept

Op zijn slechtst


Er gebeurt niet veel.


Ruimtereizen en drugs in de nieuwste van Image!

Posted 28/11/2017 by

 
Full Article
 
 
The universe is real big, man.

Wat als je een van de twee laatste mensen in het universum was? Wat zou jij doen met je tijd? Met je leven? En wat als je helemaal niet overeenkomt met die andere overlevende? In Void Trip bij Image Comics komen Ryan O’ Sullivan (Turncoat, The Evil Within, Warhammer 40,000) en artiest Plaid Klaus (Turncoat) met een kleurrijk en vrijgevochten antwoord.

Ontmoet Ana en Gabe, de twee laatste overlevende mensen in de gehele wereld. Ondanks een gebrek aan brandstof, voedsel en psychedelisch ruimtefruit zijn ze nog steeds van plan naar “Euphoria” te reizen. Op die ideale planeet zouden ze een nieuw leven beginnen en hun verleden proberen te vergeten – dit terwijl ze ook nog eens achtervolgd worden.

Erg veel gebeurt er nog niet in dit eerste nummer, maar O’ Sullivan stelt alvast wel een interessante, buitenaardse leefwereld voor. Het concept van “de laatste mensen” komt voorlopig nog niet zoveel aan bod en maakt plaats voor een ruimtereis doorheen het universum in een verhaal rond vrijheid. Erg veel – ondanks de drugs met hilarische namen zoals Mooreberry (Alan Moore) en Gaimango (Neil Gaiman), en de occasionele ontmoeting of achtervolging – is er jammer genoeg nog niet aan hun tocht. Dat Klaus dit op een kleurrijke en “cartoony” manier weergeeft, maakt het allemaal gelukkig wel wat speelser.

 

Void Trip belooft een grappige en kleurrijke comic te worden, die misschien nog iets te veel zijn doel moet duidelijk maken in de volgende vier delen. Vrijheid is allemaal goed en wel, maar er mag wel wat meer structuur en doel in het verhaal zitten.

Void Trip #1 bij Archonia.com

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.