Random Article


Review: Tomb Raider – Survivor’s Crusade #1

 
 
Overzicht
 

Uitgeverij:
 
Schrijver: ,
 
Tekenaar:
 
Inkter:
 
Coverprijs: $3.99
 
Score
 
 
 
 
 


User Rating
2 total ratings

 

Op zijn best


Er is een nieuwe Tomb Raider-comic.

Op zijn slechtst


Er is een nieuwe Tomb Raider-comic. De lelijkste comic van het jaar.


Ontmoet “Tomb Raider: Survivor’s Crusade” #1, de lelijkste comic van het jaar.

Posted 28/11/2017 by

 
Full Article
 
 
Who was it?

In 2013 keerde Lara Croft/Tomb Raider dankzij haar succesvolle videogamereboot ook terug in comicbookvorm. Ondertussen is de Tomb Raider-reeks toe aan haar vierde verhaallijn bij Dark Horse, “Survivor’s Crusade”, in het leven geroepen door schrijvers Jackson Lanzing en Collin Kelly (Joyride, Hacktivist) en artieste Ashley A. Woods (Ladycastle, Niobe).

Na haar avontuur in Siberië en het gevecht tegen Trinity komt Lara Croft terecht in Italië waar ze opnieuw op zoek gaat naar een zoveelste, zeldzaam artefact en stuit op een wereldschokkend mysterie. Ondertussen probeert ze ook de waarheid rond de dood van haar vader, Lord Richard Croft, te achterhalen.

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: Survivor’s Crusade #1 moet zowat de visueel minst aantrekkelijke comic van 2017 zijn. Een franchisefiguur zoals Tomb Raider – met bovendien een volwaardige Hollywoodblockbuster in het verschiet – verdient beter en het tekenwerk van Woods lijkt meer een voorbereidend lijnwerk dan wat anders. Dat het verhaal ook niet veel soeps is en al zoveel keer verteld lijkt te zijn, werkt eveneens niet in het voordeel van de comic.

 

Survivor’s Crusade dat een nieuw instappunt door een nieuwe, fris creatief team moest worden, werd eerder een reden om deze Dark Horse-comic niet op te pikken. Hopelijk vergaat het de volgende nummers – en vooral artieste Ashley Woods – beter: comics blijven natuurlijk visuele media.

Tomb Raider: Survivor’s Crusade #1 bij Archonia.com

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.