Random Article


Mark Millar komt met nieuwe Hit-Girl Comic in 2018

 

Posted 21/11/2017 by

Vorige week hadden we het nog over het bericht rond de nieuwe Kick-Ass-comic die opnieuw aangekondigd werd. Vandaag verscheen een tweede, gelijkaardig bericht rond Hit-Girl, de badass mix tussen Polly Pocket en The Punisher. Schots schrijver Mark Millar bevestigde immers (opnieuw) een nieuwe ongoing rond het populaire KickAss-personage. Tekenwerk wordt voorzien door Ricardo Lopez Ortiz. De standaardcover is van de hand van Amy Reeder.

In de nieuwe reeks zal Hit-Girl Amerika verlaten en in het buitenland schurken uit de wegruimen. De eerste verhaallijn, waarin ze naar Columbia trekt, wordt geschreven door Millar. Daarna neemt Kevin Smith de reeks over. Onder andere 100 Bullets-artiest Eduardo Risso en American Vampire‘s Rafael Albuquerque zullen meewerken aan Hit-Girl. Het eerste nummer verschijnt in februari 2018 bij Image Comics.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.