Random Article


Marvel hint naar Nieuwe Infinity Saga

 

Posted 17/11/2017 by

Er werd al naar gehint in de Marvel: Legacy-oneshot, maar binnenkort zullen de machtige Infinity Stones – en dus niet Infinity Gems zoals in de oorspronkelijke comics – opnieuw een grote rol spelen binnen het Marvel-comicbookuniversum. Een nieuwe teaser met de omineuze woorden “They hold INFINITY” werd vandaag de wereld ingezonden:

We herkennen de recent herboren Wolverine met zijn Stone, geflankeerd door Carol Danvers/Captain Marvel en natuurlijk StarLord van de Guardians of the Galaxy. Loki, die momenteel de Infinity Gauntlet in zijn bezit heeft, zien we dan weer niet. Het is overigens niet de eerste keer dat gekende Aardse Marvel-superhelden de Infinity Stones/Gems bezitten, we zagen dit al eerder bij de geheime Avengers-groepering de Illuminati en New Avengers.

Wat het event net zal inhouden, weten we in februari 2018, wanneer de aanloop ernaar van start gaat. Het event zal dan gelijktijdig plaatsvinden in de comics wanneer Avengers: Infinity War, een adaptatie van de vorige Infinity Saga uit de jaren 90, in de bioscoopzalen verschijnt

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.