Random Article


Mark Millar en John Romita Jr. onthullen (opnieuw) nieuwe Kick-Ass als een Afro-Amerikaanse Veterane

 

Posted 17/11/2017 by

Vorig jaar verscheen het bericht al dat Mark Millar en John Romita Jr. aan een nieuwe Kick-Ass-comic werkten. Het verhaal, toen nog getiteld “The New Girl“, zou een Afro-Amerikaanse vrouw als de titulaire vigilante tonen en in januari van dit jaar bij Marvel’s Icon-imprint verschijnen. The New Girl kwam er echter niet.

Afgelopen week kondigden Miller en Jr.Jr. de nieuwe Kick-Ass opnieuw aan. De reeks zal nu worden gepubliceerd door Image Comics en in februari 2018 verschijnen. Niet langer Dave Lizewski (Aaron Taylor-Johnson in de twee Kick-Ass-films) , maar wel de Afro-Amerikaanse Patience Lee, een veterane én moeder van twee, is de nieuwe Kick-Ass. De bedoeling is en blijft om van Kick-Ass een “legacy”-karakter te maken en dus om de zoveel volume’s de mantel door te geven.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.