Random Article


C.B. Cebulski is de nieuwe Editor-in-Chief bij Marvel Comics

 

Posted 17/11/2017 by

Vandaag kondigde Marvel Comics aan dat C.B. Cebulski (Marvel Fairy Tales, Runaways-spin-offs Loners en Mystic Arcana) hun nieuwe hoofdredacteur wordt. Cebulski bouwde de afgelopen vijftien jaar een indrukwekkende loopbaan uit bij de uitgever als onder meer schrijver en editor en focuste zich recent op de uitbouw van Marvel Entertainment in Azië. Hij zal nu de toekomst van Marvel’s comics in grote lijnen bepalen.

Dat betekent natuurlijk dat Axel Alonso niet langer de Editor-in-Chief is bij Marvel Comics. In samenspraak met Marvel geeft hij zijn positie als hoofdredacteur op en verdwijnt dus ook zijn creatieve inbreng. Sinds 2011 was hij onder meer verantwoordelijk voor “All-New Marvel” of “Marvel NOW” en zoveel meer events.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.