Random Article


DC’s Mera krijgt eindelijk een eigen comic

 

Posted 11/11/2017 by

Binnenkort duikt de koningin van Atlantis op in DC’s Justice League-blockbuster. Vreemd genoeg kreeg Mera – de vrouw van Aquaman en koningin van Atlantis die voor het eerst verscheen in 1963 – nog nooit eerder een eigen comicbookreeks bij DC Comics, ondanks haar cruciale rol in Dan Abnetts huidige Aquaman-serie. Die fout zal worden rechtgezet door Dan Abnett zelf en tekenaar Lan Medina met het zesdelige Mera: Queen of Atlantis. Covers worden voorzien door Nicola Scott. Het verhaal pikt in op de gewelddadige gebeurtenissen in de Rebirth-reeks met een Atlantische burgeroorlog en een Aquaman die zijn koninkrijk moet herwinnen.

Het eerste nummer verschijnt op woensdag 28 februari.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.