Random Article


Marvel’s Jean Grey krijgt een nieuw kostuum en een eigen X-Men Red Team

 

Posted 10/11/2017 by

December staat bij Marvel helemaal in teken van de echte, volwassen Jean Grey/ Marvel Girl/ Phoenix/ Dark Phoenix. In Phoenix Resurrection: The Return of Jean Grey van schrijver Matthew Rosenberg (Secret Warriors, Kingpin) en artiest Leinil Francis Yu (Superior, New Avengers) zal ze eindelijk als een feniks uit haar as herrijzen, na haar relatief permanente dood in New X-Men #150 (2004). Jean wordt daarvoor meteen van een nieuw kostuum én een eigen team X-Men voorzien, zoals bovenstaande afbeelding weggeeft.

Naast X-Men Blue (met de jonge Jean Grey) en X-Men Gold komt er zo een X-Men Red. De comic voor het rode team wordt verzorgd door schrijver Tom Taylor (All-New Wolverine) en tekenaar Mahmud Asrar (Wolverine and the X-Men) en zou vanaf februari in de winkelrekken liggen. Ook gaf Marvel nog onderstaande video vrij met een korte geschiedenis van de terugkerende Jean Grey. X-Men-fans zullen ongetwijfeld het deuntje wel herkennen:

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.