Random Article


Nieuwe Teaser Trailer voor Marvel’s Avengers: No Surrender

 


Posted 09/11/2017 by

Als onderdeel van het Legacy-initiatief bij Marvel zal binnenkort de Avengers-reeks, net zoals vele anderen, een hertelling krijgen. Zo verschijnt in januari nummer 675 dat het eerste verhaal in het Legacy-tijdperk zal vertellen: “No Surrender”. De cover van Mark Brooks – een duidelijk hommage aan het artwork  van George Perez voor DC’s Crisis on Infinite Earths – toont alle belangrijke huidige Avengers van het reguliere team, de Uncanny Avengers en de U.S. Avengers. Bovendien zou niemand minder dan Bruce Banner/ de Hulk terugkeren in No Surrender.

De Avengers-reeks wordt geschreven door Mark Waid, Al Ewing en Jim Zub en verschijnt vanaf januari tijdelijk wekelijks. Artiesten zijn Pepe Larraz (in januari), Kim Jacinto (in februari) en Paco Medina (in maart). Het einde van No Surrender staat gepland voor eind maart.

Onze recensie van Marvel Legacy #1 vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.