Random Article


Marvel onthult Connecting Variant voor Phoenix: Resurrection met Jean Grey

 

Posted 09/11/2017 by

Volgende maand gaat het X-Men-verhaal Phoenix Resurrection: The Return of Jean Grey door schrijver Matthew Rosenberg (Secret Warriors, Kingpin) en artiest Leinil Francis Yu (Superior, New Avengers) van start. In heuse “Marvel manner” worden de covers van de minireeks en tie-ins voorzien van allerlei variant covers. Zo verzorgt Braziliaans tekenaar Victor Hugo – niet te verwarren met die andere Victor Hugo – een speciale 3D connecting afbeelding, waarin we de geschiedenis van Marvel’s allereerste X-vrouw zien:

De afbeelding bestaat uit vijf covers, respectievelijk voor Jean Grey #11 en Phoenix: Resurrection #2 tot en met #5, die allen doorheen de maand januari zullen verschijnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.