Random Article


Mark Millar & Olivier Coipel kondigen “The Magic Order” aan als eerste Millarworld Comic onder Netflix

 

Posted 07/11/2017 by

We houden het ondertussen niet meer bij hoeveel projecten Mark Millar nog moet afwerken, maar inmiddels heeft de Schotse schrijver van o.a. Wanted, Kick-Ass, Kingsman, Superman: Red Son, Old Man Logan en Civil War alweer een nieuwe zesdelige comic aangekondigd met een toptalent. Niemand minder dan Olivier Coipel (Thor, Siege) zal Millar bijstaan in The Magic Order, de allereerste Millarworld-reeks nadat de uitgeverij werd opgekocht door Netflix. Met andere woorden, verwacht ook maar snel een live-action Netflix-serie.

Zoals vele Millarworld-projecten, belooft The Magic Order een R-rated, volwassen cinematografische fantasycomic te worden die makkelijk omschreven kan worden als “Franchise A meets Franchise B”. Deze keer is het Harry Potter meets The Sopranos. Een fantasycomic met tovenaars en maffiosi dus. In de wereld van The Magic Order bestaat er een geheime orde tovenaars opgemaakt uit vijf families die de wereld generaties lang in het geheim veilig hebben gehouden. Maar dan duikt er een dreiging op die hen één voor één viseert. Wanneer het eerste deel van The Magic Order in de winkelrekken ligt, is nog niet geweten…

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.