Random Article


Grant Morrison keert terug naar Batman in DC’s Dark Nights Metal – Wild Hunt

 

Posted 25/10/2017 by

Momenteel is het Batman New 52-dream team van Scott Snyder en Greg Capullo bezig met Dark Nights Metal bij DC Comics. Een verhaal dat we gerust het beste superheldenevenement van het jaar mogen noemen. In februari zal de minireeks (+ tal van tie-in comics) even een pauze nemen en plaats maken voor de one-shot Dark Nights Metal: Wild Hunt, een one-shot die zal worden geschreven door niemand minder dan Grant Morrison. Het verhaal draait rond de zeven Dark Knights, kwaadaardige versies van Batman uit het Dark Multiverse, die het onwaarschijnlijke team van The Flash, Raven, Detective Chimp en Cyborg opjagen. Ook de Metal Men beloven een terugkeer te maken.

Morrison is natuurlijk geen onbekende tot Batman, vermits hij naast de graphic novel Batman: Arkham Asylum (1989) ook een bejubelde periode run voor DC's Dark Knight schreef van 2006 tot 2013, waarin onder meer Bruce Wayne's zoon Damian werd geïntroduceerd als de nieuwe Robin. In Metal gebruikt Scott Snyder heel wat ideeën die Morrison in zijn Batman en andere DC-verhalen introduceerde, dus het zal ons benieuwen wat het duo Snyder/Morrison op het papier zal toveren…

Onze recensies van Metal lees je hier.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.