Random Article


Marvel Legacy #1 is de Best Verkochte Comic van 2017

 

Posted 20/10/2017 by

Als we de statistieken van ComicChron mogen geloven, heeft Marvel afgelopen maand een interessant record ontnomen van concurrent DC Comics. Niet langer Dark Nights: Metal #1het startpunt van het grote DC Rebirth-event, maar wel Marvel Legacy #1 zou de best verkochte comic van het afgelopen jaar zijn.

Volgens schattingen, gebaseerd op cijfers van de Noord-Amerikaanse markt, inclusief alle beschikbare variant covers, zou Legacy 298.000 stuks verkocht hebben. Metal #1 verkocht er dan weer een 260.000-tal. Uiteraard zijn deze cijfers vooral indicatief en niet exact, maar het is alleszins leuk om weten.

Onze recensie van Marvel Legacy #1 vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.