Random Article


Oude en Nieuwe Battlestar Galactica worden eindelijk samengebracht

 

Posted 12/10/2017 by

Dynamite Entertainment geeft al even comics uit gebaseerd op zowel de oudere als recentere Battlestar Galactica tv-reeksen, maar nu werd er wel een zeer speciaal project aangekondigd. Peter David (The Incredible Hulk, Battlestar Galactica Trilogy, Star Trek) zal een cross-over schrijven tussen de oorspronkelijke Battlestar Galactica-serie uit 1978 en de bejubelde re-imagining uit 2003.

De ontdekking van Kali, de laatste van het reptielachtige ras dat de Cylons creëerde in de oorspronkelijke BSG-reeks, zorgt voor een ontmoeting tussen de crews onder Commander Adama (met Apollo and Starbuck, vertolkt door Lorne Greene, Richard Hatch en Dirk Benedict) en Admiral William Adama (vertolkt in de recentere reeks door Edward James Olmos, met Jamie Bamber als Lee Adama/Apollo en Katee Sackhoff als Kara Thrace/Starbuck). Beide teams zullen moeten samenwerken om de dreiging van twee verschillende soorten Cyclons uit twee verschillende universa tegen te gaan. Een releasedatum voor de miniserie is nog niet bekend.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.