Random Article


Scott Snyder & Sean Murphy werken aan het Post-Apocalyptische Batman: Last Knight bij DC Comics

 

Posted 09/10/2017 by

Sinds de New 52-periode bij DC Comics profileerde Scott Snyder zich zowat als dé Batman-auteur van de afgelopen jaren. Zijn nu al iconisch schrijfwerk voor DC's Dark Knight zal binnenkort tot een einde komen met Batman: Last Knight. 

Snyder zal samen met artiest Sean Murphy (Batman: White Knight, American Vampire) zijn eigen post-apocalyptische take op Batman tonen. Op een dag wordt een jonge Bruce Wayne wakker in een vernietigd en desolaat Gotham City. Aan zijn riem hangt het hoofd van de Joker, dat bovendien nog praat. Verwacht ook een oude Wonder Woman en een baby Superman!

Een releasedatum voor Last Knight – dat het laatste schrijfwerk van Snyder voor Batman voor een lange tijd wordt – is er nog niet.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.