Random Article


NYCC 2017: Eerste Pagina’s van DC Rebirth/Watchmen Event “Doomsday Clock”#1 onthuld

 

Posted 09/10/2017 by

Vanop New York Comic Con gaf DC Comics dit weekend de eerste zes pagina's vrij van Doomsday Clock #1. Het geanticipeerde verhaal van schrijver Geoff Johns, DC's Chief Creative Officer en president van DC Films, en artiest Gary Frank belooft het comicbookevent van de komende jaren te worden en toont al meteen een gewaagde terugkeer in deze promotiestunt. Rorschach, die aan het einde van Watchmen vernietigd werd, lijkt immers herrezen. Werd hij teruggebracht door Dr. Manhattan? Of gaat het hier om iemand anders onder dat masker? Andere hommages en kwinkslagen, zoals het "uitzoomen" doorheen de eerste pagina of het respecteren van de bladstructuur, zullen aandachtige lezers natuurlijk ook niet ontgaan zijn.

Doomsday Clock wordt een twaalfdelige reeks, net zoals Watchmen, die in november debuteert om vervolgens in december 2018 te eindigen. In maart en augustus volgend jaar zou geen nummer verschijnen. Het verhaal gaat in op de ontmoeting van de superhelden en -schurken bij DC Comics uit het DC-universum met de personages uit de Watchmen-wereld. Centraal hierbij staan enerzijds Superman en anderzijds Dr. ManhattanDoomsday Clock #1 start één jaar in de toekomst, maar zal tegen het einde van de reeks wel volledig gelijktijdig lopen met de andere DC Rebirth-reeksen

Het volledige eerste nummer verschijnt op woensdag 22 november.

De pagina's best even downloaden om ze op volledige grootte te bekijken!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.