Random Article


NYCC 2017: Eerste Kijk op Oblivion Song, de nieuwe van Robert Kirkman bij Image Comics

 

Posted 06/10/2017 by

Vers van de pers op New York Comic Con 2017: Oblivion Song, de nieuwe van sterschrijver Robert Kirkman (The Walking Dead, Outcast, Invincible) bij Skybound en Image Comics. Kirkman slaat voor deze post-apocalyptische sci-fi comic de handen in elkaar met tekenaar Lorenzo De Felici en vertelt het verhaal van Nathan Cole, een agent die mensen terughaalt uit de alternatieve dimensie Oblivion. Hier kwamen 300.000 inwoners van de Amerikaanse stad Philadelphia tien jaar geleden terecht. De overheid heeft hen opgegeven, maar Nathan Cole maakt nog steeds dagelijkse trips naar deze helse dimensie. Wat is zijn reden? Waarom kan hij de lokroep van Oblivion niet weerstaan? We zullen het te weten komen in maart 2018, wanneer het eerste deel van Oblivion Song in de winkelrekken ligt.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.