Random Article


De echte Jean Grey keert terug tot leven bij Marvel in December

 

Posted 18/09/2017 by

Marvel Previews en voorbestellingen. Al jaren gaan ze hand in hand en brengen ze ons spoilers en onthullingen, maanden vooraleer dat de bedoeling zou zijn – hoewel het de voorverkoop natuurlijk wel ten goede komt. In december zal Marvel zo Phoenix Resurrection: The Return of Jean Grey van schrijver Matthew Rosenberg (Secret Warriors, Kingpin) en artiest Leinil Francis Yu (Superior, New Avengers) uitbrengen. De echte, volwassen Jean Grey/ Marvel Girl/ Phoenix/ Dark Phoenix zal eindelijk als een feniks uit haar as herrijzen, na haar relatief permanente dood in New X-Men #150 (2004). De officiële synopsis klinkt als volgt: 

Jaren geleden stierf Jean Grey. De X-Men rouwden om haar. Sindsdien is de wereld veranderd. Haar teamgenoten leefden, stierven en gingen verder. Nu, wanneer allerlei vreemde gebeurtenissen plaatsvinden op aarde, kunnen de X-Men niet anders dan concluderen dat de enige echte Jean Grey eindelijk terug is.

We mogen niet vergeten dat ondertussen ook al enkele jaren een jongere versie van Jean Grey, uit het verleden, in het Marvel-universum rondloopt. Zij kreeg onlangs nog haar eigen comic en ontmoette haar oudere leeftijdsgenote in Generations. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.