Random Article


Venom dringt Spider-Man’s wereld binnen in Marvel’s Nieuwste Cross-over “Venom INC”

 

Posted 16/09/2017 by

Venom en Spider-Man, Eddie Brock en Peter Parker. Jarenlang gingen beide namen hand in hand, maar sinds de recente terugkeer van Brock als ieders favoriete Spidey-antiheld liet een echte ontmoeting tussen de twee muurkruipers op zich wachten.

In nasleep van verhalen zoals Edge of VenomVerse en VenomVerse en als onderdeel van het "Legacy"-event komt Marvel daarom binnenkort met Venom INC. Deze zesdelige verhaallijn loopt voorlopig doorheen Venom INC/ Alpha #1, Amazing Spider-Man #792, Venom #159 en Amazing Spider-Man #793 en is van de hand van onder andere auteurs Dan Slott, Mike Costa en artiest Ryan Stegman (Scarlet Spider). Bovendien belooft voormalige Venom-host Flash Thompson ook een belangrijke rol in het verhaal te spelen. 

Het eerste deel verschijnt volgende week al.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.