Random Article


Marvel bedankt Jason Aaron voor zijn 37 Nummers op Star Wars

 


Posted 16/09/2017 by

Na drie jaar stapt Jason Aaron binnenkort op bij Marvel als de vaste schrijver van de Star Wars-reeks. Samen met artiesten David Aja, Simone Bianchi, Mark Brooks, John Cassaday, Marco Checchetto, Mike Deodato Jr., Terry Dodson, Stuart Immonen, Salvador Larroca, Mike Mayhew, Jorge Molina en Leinil Francis Yu schreef hij meer dan 35 avonturen over Luke Skywalker, Leia Organa en Han Solo. Om zijn afscheid in de bloemetjes te zetten en indrukwekkende prestatie te onderstrepen gaf Marvel bovenstaande video vrij. Vervanger van dienst wordt fan-favorite Kieron Gillen

Aarons laatste nummer wordt #37 en verschijnt op woensdag 4 oktober

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.