Random Article


DC en IDW kondigen Batman/Teenage Mutant Ninja Turtles II aan

 

Posted 14/09/2017 by

Na de succesvolle eerste Batman/Teenage Mutant Ninja Turtles cross-over uit 2015 en de geanimeerde Batman/TMNT Adventures spin-off een jaartje later, hebben DC Comics en IDW Publishing wederom een nieuwe ontmoeting tussen de Dark Knight en de Heroes in a Half-Shell aangekondigd. Batman/Teenage Mutant NInja Turtles II wordt opnieuw een zesdelige miniserie en een rechtstreekse sequel op de eerste reeks. James Tynion IV en Freddie Williams II zijn alweer de makers van dienst.

Het verhaal zal draaien om Donatello die naar Gotham City reist om Batman te vragen zijn mentor te worden. Ongewild reist de villain Bane hierdoor naar het New York City van de Turtles om daar al snel op te klimmen tot een gigantische dreiging in de onderwereld. Aan Donatello, Batman, Robin en de rest van de Turtles om Bane's heerschappij als nieuwe bendeleider in NYC te stoppen.

Batman/TMNT II #1 ligt in december in de winkelrekken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.