Random Article


DC onthult nieuwe covers en teasers voor DC Rebirth/Watchmen Event “Doomsday Clock”

 

Posted 06/09/2017 by

Na DC Universe: Rebirth, tal van verwijzingen in de huidige DC-series Superman, Action Comics, Detective Comics, The Flash, Batman en Titans, en de Batman/The Flash cross-over The Button, is het in november eindelijk zover. Schrijver Geoff Johns, DC's Chief Creative Officer en president van DC Films, zal samen met artiest Gary Frank de werelden van DC en Watchmen (1986) samenbrengen in een nieuw groots event: Doomsday Clock.

Doomsday Clock wordt een twaalfdelige reeks, net zoals Watchmen, die in november debuteert om vervolgens in december 2018 te eindigen. Op de komende New York Comic Con zal DC Doomsday Clock uit de doeken doen, maar inmiddels werden er ook al wat covers voor het eerste deel en teasers vrijgegeven. Een eerste cover toont DC's Superman en Doctor Manhattan uit Watchmen, de belangrijkste spelers uit de reeks. In een tweede zien we een groepje bange mensen met een "The End is Here" bord, een thema dat doorheen Watchmen liep. In een derde teaser zien we Batman het dagboek van Rorschach lezen, terwijl in een vierde teaser de logo's van Superman, Batman en Wonder Woman verschijnen op het masker van Rorschach.

Doomsday Clock #1 ligt op 22 november in de winkelrekken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.