Random Article


Tim Seeley schrijft opnieuw Horror met “Imaginary Fiends” bij Vertigo

 

Posted 15/08/2017 by

Ondertussen is Tim Seeley (Hack/Slash) al even aan de slag bij DC Comics als de vaste auteur op Nightwing, maar binnenkort keert de comicbookschrijver terug naar zijn roots: horror. Samen met artiest Stephen Molnar (Star Trek, Pantheon) werkt Seeley aan een zesdelige minireeks Imaginary Fiends bij Vertigo. De reeks vertelt het verhaal van Melba die ooit haar beste vriendin Brinke Calle probeerde te vermoorden. Melba deed dit onder dwang van "een spinnenmeisje" Polly Peachpit, maar werd al snel geïnterneerd en opgesloten. Jaren later wordt ze opgezocht door de FBI, waarna haar ergste nachtmerries realiteit worden…

Het eerste nummer van Imaginary Fiends staat gepland voor midden november.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.