Random Article


Eerste Kijk op Duke Thomas als The Signal, de nieuwste superheld in Gotham City

 

Posted 11/08/2017 by

Vanop San Diego Comic-Con dit jaar werd al meegegeven dat Duke Thomas – ondertussen al even de nieuwe sidekick van Batman – een eigen comicbookreeks krijgt, Batman & The Signalmaar bij deze hebben we ook onze eerste kijk op zijn nieuwe pak. Ongetwijfeld doet deze outfit bij trouwe comicbookfans wel wat denken aan de Amalgam-mix tussen Batman & Wolverine, Dark Claw:

De minireeks verwijst naar zijn originele codenaam en wordt verzorgd door Batman New 52-auteur Scott Snyder, Tony Patrick en artiest Cully HamnerThe Signal wordt een tegenhanger van DC's Caped Crusader als zijnde "Gotham's held overdag". Een releasedatum is er vooralsnog niet.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.