Random Article


UPDATE: Eerste Kijk op Ghost Rider, Iron Fist, Phoenix, Agamotto en meer uit The 1,000,000 BC Avengers in Marvel’s Legacy #1

 

Posted 28/07/2017 by

UPDATE: Ondertussen verscheen ook onderstaande afbeelding van Deodato Jr. met het gehele team, inclusief Ghost Rider en Odin.

Vannacht heeft Marvel ons een eerste kijk gegeven op hun nieuwste team Avengers dat in Legacy #1 zal verschijnen. De 50 pagina's tellende one-shot door Jason Aaron (The Mighty Thor) en Esad Ribic (Secret Wars) introduceert immers het allereerste team superhelden bij Marvel uit 1,000,000 v.C. met iconische voorgangers en voorouders zoals Odin, Iron Fist, Starbrand, Ghost Rider, Phoenix, Agamotto en Black Panther. Zij komen hier samen om de fundamenten van het latere Marvel-universum te leggen.

Legacy #1 verschijnt in september.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.