Random Article


SDCC 2017: Frank Miller en John Romita Jr. werken aan Superman: Year One bij DC Comics

 

Posted 23/07/2017 by

Dat Frank Miller een legendarische comicbookauteur is, staat buiten kijf. Met 300, Sin City en The Dark Knight Returns, maar ook het definitieve oorsprongsverhaal van Batman, Batman: Year One, op zijn naam kondigde DC Comics vandaag aan dat Miller dat ook voor Superman zal doen.

Superman: Year One wordt zijn take op hoe Clark Kent nu net Superman werd en – naar eigen zeggen – zijn eerste noemenswaardige verhaal over de Man van Staal. Samen met al even legendarisch artiest John Romita Jr. (The Punisher, Amazing Spider-Man, Iron Man) is hij momenteel volop aan het werk aan Year One. Miller wist al langer te zeggen dat hij de joods-Amerikaanse roots van 's werelds eerste superheld wil uitdiepen. Het verhaal zou zich mogelijk dan ook afspelen rond de Tweede Wereldoorlog. Een releasedatum is er vooralsnog niet.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.