Random Article


SDCC 2017: Meer Informatie over en Eerste Kijk op DC Rebirth/Watchmen Event “Doomsday Clock”

 

Posted 21/07/2017 by

Na DC Universe: Rebirth, tal van verwijzingen in de huidige DC-series Superman, Action Comics, Detective Comics, The Flash, Batman en Titans, en de Batman/The Flash cross-over The Button, is het in november eindelijk zover. Schrijver Geoff Johns, DC's Chief Creative Officer en president van DC Films, zal samen met artiest Gary Frank de werelden van DC en Watchmen (1986) samenbrengen in een nieuw event: Doomsday Clock.

Doomsday Clock wordt een twaalfdelige reeks, net zoals Watchmen, die in november debuteert om vervolgens in december 2018 te eindigen. In maart en augustus volgend jaar zou geen nummer verschijnen. Het verhaal gaat in op de ontmoeting van de superhelden en -schurken bij DC Comics uit het DC-universum met de personages uit de Watchmen-wereld. Centraal hierbij staan enerzijds Superman en anderzijds Dr. ManhattanDoomsday Clock #1 start één jaar in de toekomst, maar zal tegen het einde van de reeks wel volledig gelijktijdig lopen met de andere DC Rebirth-reeksen. Johns bevestigde ook dat Dr. Manhattan achter de time skip van het DC-universum na de Rebirth zat, maar teasede bovendien een ontmoeting tussen de slimste mensen van beide werelden: Lex Luthor en Ozymandias – wellicht "Mr. Oz".

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.