Random Article


SDCC 2017: Grant Morrison werkt aan Sequels op Batman: Arkham Asylum en Wonder Woman: Earth One bij DC Comics

 

Posted 21/07/2017 by

Vanop San Diego Comic-Con kondigde comicbookauteur Grant Morrison (opnieuw) vervolgdelen aan op twee van zijn favoriete werken bij DC Comics. Samen met Yanick Paquette keert hij immers terug naar de Earth One-wereld om een vervolg op Wonder Woman: Earth One te realiseren, trouwens met een groots Amazonian leger en heel wat Nazi's. Opnieuw wordt dit een toegankelijke graphic novel, in navolging van Green Lantern: Earth One dat recentelijk pas werd aangekondigd. Meer dan een jaar geleden werd er al gesproken over een vervolg en mogelijke trilogie.

Daarnaast werkt Morrison ook aan een sequel op zijn allereerste Batman-werk, Batman: Arkham Asylum – A Serious House on Serious Earth uit 1989 samen met artiest Chris Burnham (Batman Inc.). Dit verhaal speelt zich af in de Batman #666-wereld met Bruce Wayne's zoon Damian Wayne als de nieuwe, gewelddadigere versie van de Caped Crusader. Releasedata zijn er vooralsnog niet.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.