Random Article


Marvel gaat in op de nasleep van Secret Empire in Omega One-Shot

 

Posted 16/07/2017 by

Momenteel woedt bij Marvel hun nieuwste event, Secret EmpireIn navolging van vorige events zal ook nu een one-shot met enkele tie-ins verschijnen die de nasleep van het grootse HYDRA-verhaal met een overgelopen Captain America aanstipt.

Secret Empire: Omega #1 wordt verzorgd door Nick Spencer (Secret Empire, Captain America) en Andrea Sorrentino (Gotham By Midnight). Covers worden voorzien door Mark Brooks, Michael Cho en Michael Turner. Tie-ins van dienst zijn Secret Empire Aftermath: Secret Warriors #6, Secret Empire Aftermath: U.S. Avengers #10, Secret Empire Aftermath: Champions #10, Secret Empire Aftermath: Deadpool #36 en Secret Empire Aftermath: Avengers #11.

Secret Empire: Omega ligt in september in de winkelrekken, net op tijd voor Marvel's Legacy.

Comments

comments


Killian

 
avatar
"I don't know who you are, but I will find you and write for you."