Random Article


Gabriel Hardman, Corinna Bechko en Jordan Boyd brengen DC’s Green Lantern: Earth One in maart 2018

 

Posted 13/07/2017 by

Na Superman, Batman, de Teen Titans en Wonder Woman is het binnenkort aan Green Lantern om de "Earth One"-reeks van DC Comics te vervoegen. In deze toegankelijke graphic novels, waarvoor de lezer geen extra bagage nodig heeft, wordt het oorsprongsverhaal van DC's grootste iconen opnieuw verteld en in de moderne leefwereld geplaatst. Denk Marvel's vroegere Ultimatecomics, maar dan in een handiger en compacter formaat.

Binnenkort is het dus eindelijk aan DC's ringslinger met Green Lantern: Earth One door auteurs Gabriel Hardman en Corinna Bechko en artiest Jordan Boyd. Nu al werden enkele opmerkelijke veranderingen aan zijn iconische oorsprongsrelaas uit Showcase #22 (1959) onthuld. Zo is Hal Jordan niet langer een testpiloot, noch zal hij toetreden tot het Green Lantern Corps. In het realistischere Earth One is hij daarentegen een astronaut voor Ferris Galactic en werd het Corps eerder al uitgemoord door de Manhunters.

Green Lantern: Earth One verschijnt op 20 maart 2018.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.