Random Article


Dan Slott verzamelt Spider-Man Sketches van de Artiesten met wie hij samenwerkte

 

Posted 12/07/2017 by

Soms is ook een comicbookauteur nog steeds een enorme fan-boy. Zo is het ook bij Amazing Spider-Man-auteur Dan Slott, die ondertussen al zeven jaar de primaire auteur is op de Spidey-hoofdreeks bij Marvel. Op een variant-cover van Amazing Spider-Man #648 verzamelde hij zo doorheen de jaren kleine "Spidey-hoofdjes", getekend door de verschillende artiesten met wie hij samenwerkte. Op de front cover herkennen we Victor Olazaba, Marcos Martin, Klaus Janson, Humberto Ramos, & Giuseppe Camuncoli. Achteraan zien we het werk van Oliver Coipel, Joe Quesada, Ryan Stegman, Jim Cheung, Ramon Pérez, Edgar Delgado, Hannah Blumenreich, & Carlos Cuevas.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.