Random Article


Sean Murphy wisselt de Rollen van Batman en Joker om met DC’s Batman: White Knight in Oktober

 

Posted 08/07/2017 by

Dat DC Comics-veteraan Sean Murphy (Teen Titans, Batman/ Scarecrow: Year One) al een tijdje werkte aan een nieuw mysterieus project rond DC's Caped Crusader, wisten we al even. Bij deze hebben we ook het eerste artwork, een synopsis en een titel: Batman: White KnightHet originele verhaal speelt zich af in een alternatief universum waar de Joker genezen verklaard is en hij Batman beschouwt als het grootste gevaar voor Gotham City. Deze Joker belooft met zijn retoriek de massa te bespelen en op te ruien tegen de elite, als een ware demagoog-politicus. Murphy stelde ook dat zijn Gotham een realistische en hedendaagse stad wordt met plaats voor de sociale problematiek die ook onze wereld vandaag de dag kent. Ongetwijfeld een leuke take op het traditionele rollenpatroon van Batman en de Joker.

Batman: White Knight staat gepland voor 4 oktober dit jaar.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.